سخنگوی صنف جایگاهداران سوخت گفت: میزان استفاده از کارت سوخت شخصی برای بنزین آزاد نسبت به قبل حدود ۱۰ برابر شده است و روند افزایشی ادامه دارد و مردم توجه داشته باشند که از ابتدای مرداد هر جایگاه بنزین فقط یک کارت سوخت دارد.
طی چند روز گذشته خبری مبنی بر باقی ماندن حجم زیادی از کارتهای سوخت در شرکت ملی پست منتشر شد که معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست می گوید چند موضوع در این زمینه موثر بوده است و می توان به نشانی اشتباه و مسئله پرداخت اشاره کرد.
سخنگوی صنف جایگاهداران سوخت کشور گفت: استفاده از کارت سوخت، مشکلاتی مانند واردات تراشه و هزینههای دیگر را اضافه میکند که میتوان این هزینهها را حذف کرد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: در حال اجرای فرآیند آزمایشی هستیم که بتوانیم از کارت بانکی هم بجای کارت سوخت استفاده کنیم؛ این کار نیاز به دریافت اطلاعات مربوط به خودرو و الحاق آن به سامانه هوشمند سوخت دارد که کارهای نرمافزاری آن انجام شده است.
رییس شرکت پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه حذف کامل کارت سوخت جایگاه داران به هیچ وجه منطقی نبوده و اصلا شدنی نیست، گفت: گرانی بنزین در دستور کار دولت نیست.
مدتی است که کارت سوخت یکی از دغدغه های مالکان خودرویی که کارت سوخت شخصی ندارند، شده است. طبق اعلام تا این لحظه٣٨٠ هزار درخواست صدور کارت سوخت وجود دارد.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از اعزام بیش از ۱۰۰۰ بازرس به جایگاههای سوخت سراسر کشور خبر داد و اعلام کرد: بهتعداد هر سکو یک یا دو کارت سوخت اضطراری و یک قطعه به سکوی موتورسیکلت در جایگاهها موجود است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: متوسط مصرف بنزین در ۴۵ روز ابتدای سال ۱۱۰ میلیون لیتر بوده که ۱۲.۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش دارد.
مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: تاکنون ۳۵۰ هزار تقاضا برای کارت هوشمند سوخت در سامانه ثبت شده که با توجه به میزان درخواستها یک ماه زمان برای صدور کارت لازم است.
دولت برای کاهش سوء مصرف بنزین سیاستهایی را پیش گرفته تا از واردات آن معاف شود، یکی از این راهکارها کاهش سهمیه بنزین آزاد در سال گذشته بود که از متهمان اصلی قاچاق سوخت به شمار میرفت، امسال نیز طرح جمع آوری کارتهای مازاد جایگاهداران استارت خورده است.
سخنگوی صنف جایگاهداران گفت: پیشبینی ما این است میزان استفاده مردم از کارت سوخت شخصی برای سوخـتگیری با نرخ آزاد، در ماه جاری و ماه آینده باز هم بیشتر خواهد شد و این سیر صعودی است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: کارتهای آزاد یا همان کارتهای اضطراری از جایگاههای عرضه سوخت در سراسر کشور به صورت کامل جمع آوری نخواهد شد.
بر اساس بند ح تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، استفاده از کارت های سوخت شخصی به جای کارت های اضطراری موجود در جایگاه های سوخت از پایان شهریور الزامی می شود.
داستان بنزین، به مسالهای پیچیده تبدیل شده که حفظ نرخ فعلی آن یک درد است و افزایش قیمت آن یک درد دیگر. فرارو در راستای پیگیری این موضوع، با طرح این پرسش که چرا به طور مداوم موضوع افزایش قیمت و نحوه عرضه «بنزین» در بازههای زمانی مختلف مسالهساز میشود، دیدگاه چهار کارشناس حوزه انرژی و اقتصاددان را جویا شده است
رییس صنف جایگاهداران کشور گفت: هم اکنون حدود ۹۰ درصد مردم کارت سوخت شخصی دارند و اگر استفاده کنند قطعا کارتهای آزاد موجود در جایگاهها فقط در مواقع اضطراری برای کسانی که کارت ندارند کاربرد خواهد شد و مشکلی نخواهد بود.